FFMUs planer for 2017

Nå er 2017 godt i gang, og det er styret i FFMU også. Vi har mye på planen i tiden fremover, og vi håper på å kunne skape gode minner sammen med dere. Her er en oversikt over hva vi planlegger å gjøre i 2017!

 

Klistremerker
Vi har nettopp satt i gang salget av klistremerker til å klistre på ruter til biler som parker ulovlig på HC-plasser. Om du ikke har fått med deg dette så klikk på linken under for å lese mer om det. Dette er noe vi har brukt lang tid på å lage til, og vi startet allerede i mai 2016 å planlegge hvordan vi skulle gjennomføre det. Kjøper du klistremerker av oss, så går alt vi tjener på det til Aktiv Uke, og på den måten så kan dere enkelt være med å støtte de og deres arbeid! 

http://ffmu.blogg.no/1484222802_ffmu_selger_klistreme.html


Bilde av klistremerkene vi selger. 

 

Styremøtesamling
I februar skal styret samles for sin årlige styremøtesamling, hvor vi hovedsaklig kommer til å fortsette planleggingen av årsmøtet vårt. Vi reiser også i år til Park Inn på Gardermoen. Denne samlingen er veldig viktig for at vi i styret kan bli bedre kjent, og jobbe bedre sammen resten av året. I tillegg så er det mye enklere å planlegge når vi er “face-to-face”. Jeg ser veldig frem til å møte styret igjen for en effektiv arbeidshelg! 


Bilde fra forrige styremøtesamling, hvor FFMU-bebi-Iselin stjal showet! 

 

Kurs- og årsmøtehelg
Den 31. mars så kjører vi i gang med årets kurs- og årsmøtehelg! Planlegging er i full gang, og påmeldingsfristen er 20. februar. Tema denne gangen blir “overgangen fra ungdom til voksen”, et tema vi håper treffer mange. Vi planlegger å ta opp tema som skole, jobb, bil og sosialt nettverk. Vi blir denne gangen på Scandic Oslo Airport på Gardermoen, og påmeldingsskjema finner du her: https://goo.gl/Fg2RGj

Håper at vi ses på kurs! 


Bilde fra kurshelgen i fjor, hvor Magnus Nordstrøm og Robert Harcourt var midt i en intens sjakkomgang under kveldens sjakkturnering!

 

Aktiv Uke
I sommer braker det løst, og vi setter kursen mot Spania, nærmere bestemt Solgården. Det er da tid for Aktiv Uke, hvor det kommer til å bli en knallbra uke med minikurs, utflukter, og mye annet gøy i varmen! Det blir for eksempel en ny runde med Solgårdslekene, noe som ble veldig godt tatt i mot under Aktiv Uke i 2015. Det kommer mer informasjon om dette på bloggen om ikke så lenge, samt i Muskelnytt. 

Påmeldingsfristen er 31. mars, og påmeldingsskjema finner dere her: https://goo.gl/waZQHN 


Bilder fra Aktiv Uke i 2015 fra stranddagen og flyturen nedover, med stakkars Randi med flyskrekk! 

 

Etter Aktiv Uke så ser det ut til at det blir en rolig høst, hvor det ikke blir noen arrangementer. Da senker vi skuldrene, før vi starter planleggingen av 2018! Vi håper på at dere har mulighet til å delta på arrangementene våre i 2017, og at vi møtes da. Om dere ikke har mulighet i år, så ønsker vi dere et godt år fylt med gode minner, flotte opplevelser og nye vennskap. 

Mvh
Leder, FFMU
Line Nordal
[email protected]
90291125

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg