FFMUs “Overgang fra ungdom til voksen” kurshelg m/årsmøte 2017

Helgen 31. mars til 2. april 2017 var mange av FFMUs medlemmer samlet til kurshelg hvor temaet var “Overgang fra ungdom til voksen”.

Et av ønskene våre for kurset var å samle flere av de yngste medlemmene våre, det tror jeg vi greide bra. Vi ble flere påmeldte enn vi har vært de siste årene og vi fikk samlet FFMUere fra hele alderspennet, da yngste var 15 år og eldste snart 35 år.

Vi startet helgen med en bli kjent lek, ved at to og to skulle fortelle hverandre om seg selv og så presentere sin partner for alle de andre. Det så ut til å bli en vellykket lek hvor mange pratet med andre de ikke kjente fra før.  

Temaene for foredragene var varierte og dekket mye av det muskelsyke ungdom ønsker å vite mer om. Alt fra om skole/utdanning, BPA, kjøpe bolig, bil og familieliv. Vi hadde en blanding av foredragsholdere fra instanser som NAV og egne medlemmer som delte sine erfaringer og kunnskap.

Gjennomføringen av årsmøte gikk raskt og effektivt med en dyktig og engasjerende møteleder i fra FFM, styreleder Tone Torp, men hennes forsøk på aprilspøk ble nok litt for raskt avslørt.

På kveldene ble det spillturnering, med Quizkonkurranse på fredag og Aliasturnering på lørdag. De aller fleste deltok begge kveldene og stemningen var bra, selv om det tok litt tid før vi kom igang.

BSXBCECgLBK

Vi avsluttet søndag med en god evalueringsrunde, hvor vi i styret fikk mye nyttig tilbakemelding som vi skal ta med oss videre i vår jobb med å gi våre medlemmer spennende og interessante kurs.

Vi har ved de siste kursene ført en statistikk på om deltakerne var fornøyde med kurset. Alle fikk på fredag en lapp hvor de skulle skrive ned det de ønsket å få svar på i løpet av helgen. På søndagen skulle de svare på om de følte de fikk svar eller ikke ved å krysse av “ja”, “delvis” eller “nei”. Slik ble det denne gangen:

Ja: 90 %

Delvis: 10 %

Nei: 0 %

Dette er et resultat vi er veldig godt fornøyd med.

 

Kurset ble etter min mening en stor suksess, og jeg ser frem til resten av 2017.

 

Mvh

Økonomiansvarlig, FFMU

Karin M Dons Ranhoff

[email protected]

90171263

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg