FFMUs reisekurs og årsmøte 2016!

Hei! 

8.-10. april dro mange FFMUere til Park Inn for å delta på reisekurset vårt, og det ble en helt fantastisk hyggelig helg. Det ble kurs, mat, spillekveld, sjakkturnering, latter, god stemning og mye mer. Gamle venner traff hverandre igjen, og vi lærte mye om reising som funksjonshemmet – som var temaet denne gangen. Det er ikke bare bare å reise når man er funksjonshemmet, og vi i styret ønsket å holde et kurs med dette som tema. Berg-Hansen, Hjelpemiddelsentralen og Astrid Staalesen var foredragsholdere denne gangen, og det ble mye nyttig informasjon som inspirerte mange til å starte å reise, til tross for utfordringer. De sier at bilder forteller mye mer enn ord, så her er litt bilder fra helgen!
Vi har startet å føre en statistikk på om deltakerne var fornøyde med kurset eller ikke. Alle fikk på fredag en lapp hvor de skulle skrive ned det de ønsket å få svar på i løpet av helgen. Om søndagen skulle de svare på om de følte de fikk svar eller ikke ved å krysse av “ja”, “delvis” eller “nei”. Slik ble det denne gangen: 

Ja: 72%
Delvis: 22%
Nei: 6%

Vi traff ikke like godt denne gangen som på forrige kurs, men at 72% fikk svar på det de håpet på er fortsatt et godt resultat! 

Jeg hadde i alle fall nok en fantastisk helg, og vil takke alle som deltok for at dere gjorde den minnerik 😀

Mvh
Leder, FFMU
Line Nordal
[email protected]
90291125