God sommer!

FFMU tar nå sommerferie, og kommer ikke til å publisere noe mer på bloggen før til høsten. Aktiv Uke 2017-komitéen tar derimot ikke ferie, og jobber på spreng for å få til en knallfin leir til dere i år! Vi gleder oss utrolig mye til å møte dere i Spania i august. 

Hva skal du i sommer? Skal du på ferie? Skal du bare ta livet med ro? Send gjerne bilde til oss og skriv en tekst slik at vi kan publisere på bloggen til høsten, vi har veldig lyst til å høre hvordan deres sommer har vært! 

Styret i FFMU ønsker dere en riktig god sommer! 

 

Mvh
Leder, FFMU
Line Nordal
[email protected]
90291125

 

 

FFM landsmøte

Hei! 

Jeg, Karin og Ingebjørg deltok på FFM sitt årlige landsmøte 16-18 juni. Det var en spennende og innholdsrik helg med foredrag og gruppearbeid i tillegg til landsmøte.

Dette var første gang hvor jeg deltok på landsmøtet. For meg var det en spennende opplevelse fordi jeg fikk et godt bilde over hvordan vår forening fungerer. Selve helgen var også en god møteplass for lærerike og fornuftige diskusjoner om hvordan vi skal jobbe med foreningen videre. Det er slike møter som er gull verdt for oss som jobber med styrearbeid og det er en frisk forandring til skype-møter som man har store deler av året. 

For meg, Karin og Ingebjørg så ga både diskusjonene og foredragene oss mye inspirasjon for høstkurset, hvor vi er i full gang med planleggingen.  

Alt i alt en flott helg! 

 

Slenger med et bilde fra selve landsmøtet. 

 

mvh 

Kine Lyngås

Nestleder FFMU

[email protected]