Min sommer- Ingebjørg

Hei alle sammen.

Som mange av de andre i styret har delt av sine sommerplaner, har nå turen kommet til meg. Denne sommeren er litt annerledes enn det vi er vant til, men heldigvis har været vært vist seg fra sin beste side, noe som har gjort at jeg har tilbragt mye tid i solen på verandaen. Så langt vært har min sommer vært veldig bra.

 

Mine sommerplaner var ikke veldig store. Jeg har akkurat flyttet til ny leilighet, så har mye brukt tid på å komme i orden i nytt hjem. Jeg har vært mye besøk hos familie, truffet igjen venninner som jeg ikke har sett på en stund, vært på utflukter og turer i vakker natur, badet, holdt på med mye håndarbeid , og jobbet litt fra hjemmekontor. Reiseplanene mine er nå først i august. Da blir det en liten norgesferie for å besøke min samboer sin familie på nordvestlandet.

 

Selv om situasjonen er som den er, og hverdagen har vært annerledes, og vi må ta litt mer hensyn, har mitt fokus  hele tiden vært å ha en så normal hverdag som mulig. Jeg har lært meg og sette ekstra pris på å nyte de små øyeblikkene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg ønsker deg fortsatt en riktig fin sommer. Nyt tiden sammen med familie og venner. Og når høsten kommer gleder jeg veldig og komme igang med en ny jobbperiode sammen med resten av den herlige gjengen i FFMU.

Ta vare på hverandre <3

Sommerhilsner fra Ingebjørg

 

Sommerhilsen – Ada

God sommer alle sammen!

Jeg håper at dere alle får en riktig god og fin sommer. Siden dette blir en annerledes sommer en man er vandt til så håper jeg vi alle gjør det beste vi kan for oss selv og andre så alle kan få en så fin sommer som mulig. Ta en telefon , send en melding eller videochat med folk du er glade i! Dette er ekstra viktig hele året og uansett situasjon.

Mine planer:

Jeg skal ta en ganske rolig sommerferie. Bøker og musikk er noe av det beste jeg vet! Så jeg skal få masse tid til å lese bøker og høre mye på musikk . Hvis noen av dere har noen bøker å anbefale eller musikk så gjerne send meg tips!

Sommerklemmer fra Ada Karete