Velkommen til Aktiv Uke 2017 på Solgården!

Aktiv Uke er i år for FFMUs ungdom mellom 15 og 35 år, og vil finne sted på Solgården fra 8. til 15. august!

Solgården er et norskdrevet behandlingssenter i Vilajoyosa utenfor Alicante på Costa Blanca-kysten i Spania. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Området er flott tilrettelagt for rullestolbrukere, og har trinnfri adkomst og tilpassede rom. Det er helsepersonell tilgjengelig hele døgnet, og personalet snakker norsk. Om man ønsker kan man i tillegg både bestille fotpleie, spa, massasje og hårklipp utenom de tidene vi har program. Standarden på kjøkkenet er høy, og med helpensjon blir det både god frokost, lunsj og middag.

Senteret ligger litt oppe i åsen, noe som gjør at det ikke blir like varmt der som nede ved kysten. Man kan uansett kjøle seg ned i ett av de tre tilrettelagte bassengene, ta turen ned til stranda med tilrettelagt shuttlebuss eller gå/rulle ved egne midler. Air Condition (og varmeapparater) finnes på hele senteret og i alle gjesterom. 

Vi planlegger en aktiv uke med konkurranser, aktiviteter, avslapning, minikurs, utflukter og masse sosial moro i kjent Aktiv Uke stil. Vi stiller med egne fellesassistenter som mer enn gjerne hjelper de som trenger en håndsrekning for å kunne delta. Trenger du hjelp til personlig pleie må du ha med egen assistent. Vi ønsker å få med DEG, og tilrettelegger så godt det lar seg gjøre for å få det til å fungere for alle! 

Vi reiser med direktefly fra Oslo Gardermoen. Vi har reservert alle rullestolplasser på flyene, og trenger du oksygen ombord på den ca. 4 timer lange flyturen, kan dette også ordnes. Andre behov på flyet eller på Solgården gjør vi også vårt ytterste for å hjelpe å finne løsninger på. Solgården låner ut personløftere, rullestoler og annet. Forklar oss hva du trenger, så skal vi prøve alt vi kan for å fikse det!

Du kan lese mer om Solgården på www.solgarden.org

Påmeldingsfrist: 31. mars 2017
Link til påmeldingsskjema: https://goo.gl/waZQHN

Egenandelen dekker alle reisekostnader i Norge og Spania (billigste måte) og opphold inkludert kost. Trenger du å ha med assistent går denne gratis. Aktiv Uke 2017-komitéen bestiller alt av flybilletter, både innad i Norge og til/fra Spania. Andre reiseutgifter refunderes ved innlevering av reiseregningsskjema og kvitteringer. Det er bindende påmelding.

For ytterligere info, kontakt Aktiv Uke 2017-komitéen på e-postadresse [email protected]


(Illustrasjonsbilder fra Google)
 

Vi håper at du blir med oss til Solgården i sommer? 😀 

Mvh Aktiv Uke 2017-komitéen
Leder Lin Christine Solberg
Gustav Granheim
Line Nordal
Ingebjørg Larsen Vogt
Mulan Friis

Styremøtehelgen 2017

Helga 03.-05. februar var det duket for styremøtehelg for FFMUs styre. Det er skype som gjelder for styremøtene, men en gang i året samles vi og møtes ansikt til ansikt. Ikke alle hadde mulighet til å komme; to måtte melde avbud, mens resten hadde kjørt, toget og flydd for å være der. Åsted denne gangen var Park Inn på Gardermoen. Oppmøte var satt til kl. 17, som undertegnede akkurat ikke rakk, grunnet kø. Etter at vi var samlet, ønsket leder-Line velkommen, og Gustav Granheim holdt så et informativt foredrag om bruk av Googles verktøy for oss. Googles mange funksjoner er viktige verktøy for foreningsarbeidet, så det var kjekt. En sulten gjeng gikk til middag kl 19.30, etterfulgt av litt spilling på kvelden.

Lørdagen startet tidlig. Vi var der for å holde styremøte, og det var mange punkter på programmet. Kl. 09 gikk vi i gang, og vi satte ikke stopper før mange timer etterpå. Da hadde vi fått diskutert og grundig gått igjennom programmet. Kurs- og årsmøtehelgen avholdes i slutten av mars, og det er en del å planlegge før den tid! (Snikreklame: Har du ikke meldt deg på ennå, så gjør det nå!) Slitne, men fornøyde tok vi en pause, før Gustav fortsatte sitt kurs. Så holdt leder-Line et skrivekurs. Disse er alltid kjekke, da vi er et arbeidende styre og leverer en del skriftlig i løpet av året, til Muskelnytt, bloggen, facebook, e-post og forespørsler til diverse mottakere. Siden hotellet også hadde glemt å sette ut snacks til oss, var vi greit sultne da middagen endelig sto på bordet. Det ble litt rot med serveringen, da det er allergier og intoleranser ute og går. Til slutt endte vi alle opp med riktig mat, og da smakte det! Etter middag ble det en runde Bezzerwizzer, før en sliten gjeng tok tidlig kveld.

På søndag var det duket for evaluering, før folk reiste hvert til sitt. Alle var enige om at det hadde vært en god og produktiv helg, og vi gleder oss til å ses igjen i slutten av mars, og da håper vi du kommer også!

Mvh
Rebecca Harcourt og resten av styret!