Styremøtehelgen 2017

Helga 03.-05. februar var det duket for styremøtehelg for FFMUs styre. Det er skype som gjelder for styremøtene, men en gang i året samles vi og møtes ansikt til ansikt. Ikke alle hadde mulighet til å komme; to måtte melde avbud, mens resten hadde kjørt, toget og flydd for å være der. Åsted denne gangen var Park Inn på Gardermoen. Oppmøte var satt til kl. 17, som undertegnede akkurat ikke rakk, grunnet kø. Etter at vi var samlet, ønsket leder-Line velkommen, og Gustav Granheim holdt så et informativt foredrag om bruk av Googles verktøy for oss. Googles mange funksjoner er viktige verktøy for foreningsarbeidet, så det var kjekt. En sulten gjeng gikk til middag kl 19.30, etterfulgt av litt spilling på kvelden.

Lørdagen startet tidlig. Vi var der for å holde styremøte, og det var mange punkter på programmet. Kl. 09 gikk vi i gang, og vi satte ikke stopper før mange timer etterpå. Da hadde vi fått diskutert og grundig gått igjennom programmet. Kurs- og årsmøtehelgen avholdes i slutten av mars, og det er en del å planlegge før den tid! (Snikreklame: Har du ikke meldt deg på ennå, så gjør det nå!) Slitne, men fornøyde tok vi en pause, før Gustav fortsatte sitt kurs. Så holdt leder-Line et skrivekurs. Disse er alltid kjekke, da vi er et arbeidende styre og leverer en del skriftlig i løpet av året, til Muskelnytt, bloggen, facebook, e-post og forespørsler til diverse mottakere. Siden hotellet også hadde glemt å sette ut snacks til oss, var vi greit sultne da middagen endelig sto på bordet. Det ble litt rot med serveringen, da det er allergier og intoleranser ute og går. Til slutt endte vi alle opp med riktig mat, og da smakte det! Etter middag ble det en runde Bezzerwizzer, før en sliten gjeng tok tidlig kveld.

På søndag var det duket for evaluering, før folk reiste hvert til sitt. Alle var enige om at det hadde vært en god og produktiv helg, og vi gleder oss til å ses igjen i slutten av mars, og da håper vi du kommer også!

Mvh
Rebecca Harcourt og resten av styret!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg