Tett på styret: Line

Hva jeg driver med for tiden? Det skjer faktisk mye hos meg! Jeg driver for eksempel å forbereder til høstkurset. Det er en del jobb å arrangere kurs, så dette tar litt tid! Jeg kan dessverre ikke delta på kurset selv denne gangen, men jeg ser frem til å se bilder og høre tilbakemeldingene fra deltakerne. 

Noe av det største som skjer i livet mitt for tiden er at jeg er gravid, og skal ha en liten jente i januar. Dette gleder jeg meg utrolig mye til, og det er veldig koselig å planlegge hvordan jeg skal lage til babyrommet, å rulle rundt på babybutikker og se på alle de små babyklærne, og å fundere på om den lille kommer til å få sin mor eller sin far sin nese. Men det er også veldig slitsomt, og jeg har ikke mye energi til overs for tiden. Ikke bare er det fysisk krevende for kroppen å være gravid, men alt rundt er også veldig energikrevende. Tenkearbeidet med tilretteleggingen, permisjonssøkingen, innkjøpene, alle sykehus- og jordmortimene, og ikke minst det psykiske stresset er noe som tar mye tid og krefter. 

I tillegg til dette så har jeg møtt på utfordringer rundt BPA-ordningen min, mer spesifikt ansettelse av nye assistenter. Dette er også noe jeg bruker mye tid på. Intervju og ansettelse er utrolig krevende! 

Når jeg har tid til overs, så slapper jeg enten av og sover, eller ser på en eller annen serie. Fødeavdelingen og Jordmødrene for eksempel, det er veldig spennende for meg nå! 

Under kan dere se noen bilder både av meg, og den lille gulljenta mi. 

Ønsker dere en riktig fin søndag! 🙂 

Mvh
Leder, FFMU
Line Nordal
[email protected]
90291125

Tett på styret: Kine

Hei der!

 

Vi i styret har bestemt oss for å starte en serie med blogginnlegg som vi kaller for “Tett på styret”. I disse innleggene vil vi fortelle dere hva vi bruker våre dager på, alt i fra kjedelige hverdags-ting til fantastiske opplevelser!

Dette er for at våre medlemmer skal få muligheten til å bli bedre kjent med oss, også håper vi at våre medlemmer også får lyst til å dele noe fra deres hverdag etter hvert.

 

Det er i alle fall jeg som har fått æren av å begynne denne serien med innlegg, og det er alltid spennende å være først ut!

Så hva er det jeg bruker mine dager på?

Høsten er den mest travle tiden på året for meg. Jeg studerer, så det er mye pensum å sette seg inn i og en del oppgaver å skrive. Burde vel kanskje starte på de oppgavene snart, men får gjøre det senere. For meg er det nesten alltid slik at når jeg har en fagoppgave som skal skrives så er plutselig ALT annet interessant! Men det er vel ikke bare jeg som har det slik?

Men som jeg sa i sted så er høsten den mest travle tiden på året og den største årsaken til det er det fantastiske teateret! Teater har en helt egen plass i mitt hjerte, og det er ikke hvilket som helst teater, men TeaterZahl, som er det lokale amatørteateret. Jeg har vært aktiv der i mange år både som skuespiller, sufflør, regi-assistent og mye mer! I år er jeg både skuespiller og regi-assistent og det tar en del av min fritid. Med flere øvinger per uke i tillegg til noen helgeøvinger. Med andre ord så bruker jeg mye tid og energi i teateret. Jobber hardt som bare det fra august til desember, når vi har premiere. Og er jo så klart dødssliten når premieren er over. Dette har jeg gjort de siste 8 årene nå og jeg elsker det! Har dere noen hobby som dere bare brenner for?

Bilde fra en tidligere produksjon, Virginias Brev,  hvor jeg spilte Fru. Svendsen. 

En annen ting som er veldig spennende for tiden er at jeg holder på å bygge ut huset mitt. Jeg skal få bygget en større yttergang, et gjesterom og en assistenthybel for mine assistenter. Dette prosjektet er bare i startfasen enda så jeg kommer nok tilbake med ett innlegg om utbyggingen når det nærmer seg slutten.

Utover alt dette har jeg også fått nyte litt av det fantastiske høstværet vi har hatt her på Helgeland. Legger ved et bilde av den fantastiske utsikten jeg hadde på sist fjelltur. Og med dette flotte bildet så stopper jeg her for denne gang! 

Skrevet av 

Kine Lyngås

Nestleder FFMU

[email protected]

Har du meldt deg på høstkurset?

Det nærmer seg frist for å melde seg på høstkurset vårt, og vi vil ha med DEG! Kurset avholdes på Scandic Oslo Airport Hotell helgen 10.-12. november 2017, og skal ha temaet “Mestring av egen livskvalitet”. 

Påmeldingsskjema finner du her: https://goo.gl/0rGmHy
Påmeldingsfrist: 9. oktober 2017.

Klikk her for å komme deg til det originale blogginnlegget med mer utfyllende informasjon!

Jeg håper at vi møtes på høstkurset! 

Mvh
Leder, FFMU
Line Nordal
[email protected]
90291125

Takk for en fantastisk Aktiv Uke!

Høsten er allerede godt i gang, og vi i Aktiv Uke-komitéen har fått god tid på å slappe av etter en hektisk tid med planlegging av leiren. Vi ønsker å takke alle som deltok på årets Aktiv Uke for ungdom for at dere var med og gjorde uken fantastisk. Uten dere hadde det ikke blitt noen leir, og vi synes at det er veldig givende å se at de som deltar trives, og danner nye vennskap. 

Vi håper at dere vil delta på nytt på Aktiv Uke for ungdom i 2019, og at kanskje flere nye også ønsker å bli med! 

 

Malin skrev nylig et innlegg på bloggen vår om hvordan hun opplevde leiren, og vi anbefaler alle å lese innlegget! 

– Klikk her for å komme deg til Malins innlegg –

Mvh
Aktiv Uke-komitéen