Foreningen for Muskelsykes Ungdom

Hei! 

Jeg vil gjerne starte med å fortelle litt om FFMU. Foreningen for Muskelsykes Ungdom (FFMU) er ei forening for de mellom 15 – 35 år. De fleste av våre medlemmer har en muskelsykdom, men det er ikke et krav for å bli medlem. Alle som er interessert er velkommen hos oss.

FFMU driver med kursvirksomhet, informasjon og likemannsarbeid. Det er viktig at unge muskelsyke kommer sammen og deler erfaringer. 
Målet vårt er å danne et nettverk av unge muskelsyke i Norge, da det er viktig å ha kontakt med andre som forstår hvordan det er å leve med en muskelsykdom. Vi i styret i FFMU vil jobbe med å skape kontakt mellom våre medlemmer slik at uansett hvor i landet du bor skal du ha noen du kan ta kontakt og dele erfaringer med.

 

Dersom du ikke vet mye om muskelsykdommer fra før av kan du lese om hva det er, og hva det innebærer HER

 

FFMU har en nettside, den finner du HER. Vi har også en Facebook-side, den finner du HER. Vi har nå bestemt oss for å starte en blogg, og ønsker at dette skal være en god måte for våre medlemmer å dele sine historier med oss, og alle lesere. Vi vil også poste nyttige tips og triks, og tar gjerne imot forslag til saker som bør publiseres her. Vi vil at alle som ønsker det skal kunne være en del av denne bloggen, og vi håper at vi sammen kan bruke denne bloggen aktivt. Om du har en sak, historie eller annet relevant stoff setter vi stor pris på om du vil sende det til oss på mail [email protected]. Alle saker mottas med takk, men useriøse eller upassende innlegg vil ikke bli publiserte. 

 

FFMUs styremedlemmer ser du i margen til høyre. Vi har styremøter en gang per måned hvor vi diskuterer forskjellige saker. Vi arrangerer minst 1 kurs per år, og driver for tiden å planlegger et kurs vi skal ha i høst. Mer informasjon om dette kommer senere. Vi ønsker å se nye ansikter på kursene våre, og tar gjerne imot forslag til hvilke kurs som er ønskelig at vi holder. Forslag kan sendes til mailen vår, eller styremedlemmer kan kontaktes direkte. Kontaktinformasjon til hver enkelt medlem ligger i margen. 

Lurer du på noe annet? Spør i vei! 

 

Mvh
Leder, FFMU
Line Nordal
[email protected]
90291125

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg