bli med på fysisk / digitalt konferanse!

FFMU har fått en utrolig fin invitasjon! Vi har nemlig blitt invitert til å delta på en konferanse! Dette håper vi medlemmene våre vil bli med på! Arrangementet er gratis, og LNTBU dekker alle utgifter. Hvis dette høres spennende ut fortsett å lese!

 

LNTBU har sett et behov for å arrangere en konferanse som tar opp hvordan unge funksjonshemmede og kronisk syke har opplevd pandemien, og håper at akkurat du ønsker å delta!

Konferansen er åpen for alle mellom 18 og 35 år, og består av erfaringsutveksling, workshops, faglig innhold og paneldebatt, samt sosiale aktiviteter.

Sted: Scandic Oslo Airport Dato: 26. til 28. november 2021

Ved å delta på konferansen får du mulighet til å møte deltakere fra andre pasientorganisasjoner, skape nye nettverk og bygge nye vennskap.

 

Det er 50 plasser tilgjengelig, og vi benytter «førstemann til mølla»- prinsippet, så her er det ingen tid å miste.

 

I tillegg til den fysiske konferansen på Scandic Oslo Airport, vil det være mulig å delta digitalt på deler av konferansen.

 

Påmelding sendes til [email protected] innen 10. oktober,  og må inneholde:  

 • Navn  
 • Organisasjonen du tilhører 
 • Fødselsår 
 • Om du ønsker å delta fysisk eller digitalt. 

 

LNTBU dekker alle utgifter  i forbindelse med konferansen,  så økonomi er ingen hindring!  Vi håper akkurat du har lyst til å  delta, og bidra til å rette fokus på  funksjonshemmedes rettigheter.  Meld deg på i dag for å sikre plass  på årets viktigste konferanse!  

 

LNTBU følger Regjeringens retningslinjer  og lokale koronatiltak i planleggingen  og gjennomføringen av konferansen.  Ved en situasjon der fysisk samling  ikke er mulig, vil konferansen gjennomføres digitalt.

 

Her kan du se programmet for helgen!

  Plakat m program ungdomskonferanse

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg