FFMUs årsmøte- og quizdag 2022

Hvert år har vi årsmøte. Dette må gjennomføres for at FFMU skal kunne drives videre. I år hadde vi det 2. april og en hel gjeng med medlemmer møtte opp! Quizen vi hadde samme kveld skapte også stort engasjement, og tre stykker ble vinnere av flotte premier. 

I år som i fjor valgte vi å avholde FFMUs årsmøte digitalt. Dette gjorde vi i hovedsak for å gi flere mulighet til å delta. Mange muskelsyke er fortsatt forsiktige i samfunnet på grunn av koronapandemien, og dette ville vi respektere ved å gi alle mulighet til å delta på en trygg måte. Å arrangere det digitalt er også veldig enkelt når man først kommer ordentlig i gang. Vi hadde litt startproblemer, men når de tekniske utfordringene ble ordnet opp i gikk møtet som en lek. 

I tillegg til å bli enige om innholdet i ny handlingsplan for de to neste årene, godkjenne regnskap og budsjett, tok vi opp to saker på årsmøtet. Den ene handlet om å gi honorar til valgkomitéen. Dette ble foreslått av styret fordi valgkomitéen har en av de viktigste oppgavene i foreningen. Her var medlemmene svært enige og saken ble kjapt vedtatt. Neste sak handlet om å åpne opp for at styret kan ta inn vikar i perioder med stort fravær. Her ble det ivrig diskusjon om hva som var best for foreningen i det langt løp. Vi endte opp med vedtak på at vikar kan tas inn ved behov, og vi i styret tror dette gjør at foreningen kan holde seg mer stabil når det gjelder arbeidskapasitet. I perioder kan det bli en del sykefravær og lignende, og da sitter de resterende styremedlemmene plutselig med svært mange oppgaver. Ved å nå ha mulighet til å ta inn flere i styret midt i en styreperiode kan vi sikre at ingen blir overarbeidet og utslitt. At medlemmer viser en slik tillit er jo også betryggende for oss som er valgt til å drive foreningen. Nå kan vi ta inn ekstrahjelp hvis noen sykemeldes, går i permisjon eller trekker seg fra sitt verv. 

Valget i år gikk også strålende. Vi fikk inn flere nye styremedlemmer, og vi ser frem til å samarbeide fremover for å holde foreningen igang og være der for våre medlemmer. Når nye kommer inn betyr det dessverre at andre går ut. Men vi vet jo at vi som oftes ser disse menneskene igjen, og vi er takknemlige for tiden og engasjementet de har gitt FFMU. 

Vårt nye styre ser nå slik ut:

Leder: Malin F. Pedersen

Nestleder: Ingebjørg Larsen Vogt

Økonomiansvarlig: Isabell Bjørnstad-Høglund

Styremedlem 2: Mariell Olsen

Styremedlem 3: Ingrid Thunem

Vara: Daniel Johnsen Maudal 

Årsaken til at styremedlem 1 ikke er oppført er fordi Tonje har trukket seg fra sitt verv. Vi har derfor måttet si farvel til henne i styret, i tillegg til Morten, Kristina og Kine. Men selv om det alltid er trist å si farvel vet vi også at forandring alltid er sunt, og vi gleder oss til å se hva de nye styremedlemmene kan tilføre foreningen!

Etter årsmøtet tok vi noen timer pause, for deretter å møtes igjen til quiz. Tonje hadde laget en kul quiz, der Medvind assistanse sørget for at det ble premier til første-, andre- og tredjeplass. Det var meningen at quizen også skulle teste deltakernes kunnskaper om FFMU, men en teknisk feil hadde ført til at de spørsmålene forsvant. Men, det betyr jo bare at vi kan bruke de til en annen quiz i fremtiden!

Deltakerne virket fornøyde med quizen, og som vanlig var konkurranseinstinktet på topp! Tre heldige vinnere fikk seg premier, og etter quizen var tiden inne for å være sosial. Her kan vi bare si at det skjedde litt av hvert, som førte til både overraskende ansikter og mye latter. Men dere vet; det som skjer på quiz, blir på quiz! Og vi som deltok har nå noe å le av når vi mimres i fremtiden. På FFMUs arrangementer er det aldri et kjedelig øyeblikk…

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg