Halloween DIY-tips!

Det er oktober, og alle vet vel hva det betyr? Jo, det betyr kaldere kvelder, mørkere kvelder, mye innetid, og ikke minst, det er snart halloween! Vi i FFMU har derfor samlet sammen noen enkle DIY-prosjekter som du kan gjøre på disse høstkveldene. Vi håper du kan bli inspirert!

 1. Lag bandasjerte mumie lykter av syltetøyglass!

Dette er superenkelt! Alt du trenger er bandasje, syltetøyglass, lim og øyne. Smør lim på glasset, og surr rundt bandasjen, for så å lime fast øynene. Putt i et telys eller et falskt lys, og sett dem på et passende sted.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Lag blodige stearinlys!

Alt du trenger å gjøre er å dryppe et rødt stearinlys på et hvitt, slik at det blir en dryppende effekt. Pass på at det røde lyset er rødt helt gjennom, og ikke bare på utsiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Dekorer falske gresskar etter eget ønske!

På panduro kan man kjøpe gresskar i dolomitt som man kan være kreativ med, og lage akkurat slik man vil. Kanskje du vil lage et glitrende i gull eller et i neongrønn? Gresskarene kan fås i ulike størrelser, men de er små nok så man ikke blir sliten av å dekorere ett.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Lag kjærlighetspøkelser!

Perfekte små halloweengaver til barna som kommer på døra. Alt du trenger er kjærligheter, lommetørkler, strikk eller bånd, og tusj til å tegne øynene. Se på bilde som er vedlagt for fremgangsmåte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Lag flaggermusdekorasjoner!

Man kan enten klippe ut flaggermus i svart kartong og henge dem opp overalt i hele huset, eller la dem sitte (limes) på tørre kvister som du tar inn. Dette lager skikkelig halloweenstemning!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uansett hvordan, eller om du velger å feire halloween, håper vi i FFMU at du har noe å holde på med på disse mørke, lange kveldene. Høsten er en tid hvor det absolutt er lov å sette seg ned foran tv-en for å se på film og drikke varm kakao!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg