Rabatt hos Flügger farve!

Flügger Andelen gir våre medlemmer, venner og familie ekstra fordeler, og samtidig øker det foreningens inntekter. Dette er vinn-vinn!

Foreningen for Muskelsykes Ungdom har inngått avtale med Flügger Andelen. Vi ønsker at våre medlemmer skal ha ekstra fordeler med å være medlem hos oss, og dette kan vi gi ved å blant annet inngå avtaler som dette. Samtidig har foreningen behov for ekstra inntektskilder og vi håper dette kan bidra til det.

Flügger Andelen kjører fire kampanjer i året, og da får de som bruker foreningens navn i butikk eller vår rabattkode på nett opptil 40% rabatt. Da er det gøy å fortelle at de har denne kampanjen allerede denne uka (uke 22), også i nettbutikken!

Våren og sommeren er en perfekt tid til å ta tak i de oppussingsprosjektene du allerede har utsatt lenge. Vi håper at en rabatt på opptil 40% på diverse materialer kan bidra til å få deg i gang. Send oss gjerne bilder av dine prosjektet du har brukt rabatten din på! Vi liker å se hva medlemmene våre driver med på fritiden og vi vil gjerne vite om dere får bruk for denne fordelen. 

Fordeler for deg

Flügger Andelen gir alle våre medlemmer, venner og familie en fast rabatt på 20% (opptil 40% i kampanjeuker) på alle varer i Flüggers butikker, inkludert nettbutikken. Alt man må gjøre er å oppgi foreningens navn i butikk eller legge inn rabattkoden FA896753 på flugger.no. 

Fordeler for FFMU

For hvert kjøp du gjør hos Flügger der du oppgir foreningens navn eller bruker rabattkoden, vil 5% av kjøpesummen bli gitt til FFMU. Dette gir ikke deg ekstra kostnader. Tvert imot sparer du jo selv penger. 

Så, hva venter du på? Sett i gang med oppussingen da vel!

Hilsen styret i FFMU

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg