Sommeren hos meg – Leder Malin

Jeg fikk i oppdrag av FFMUs bloggansvarlig å skrive om mine sommerplaner, og denne sommeren blir annerledes for mange av oss, inkludert meg. Jeg må være forsiktig, noe som betyr at jeg må holde meg unna alle steder der folk oppholder seg. Har du tenkt på hvor mange steder det egentlig er? Alt fra butikker til parker og severdigheter. Jeg kan ikke engang dra på restaurant for å spise en god middag, eller sitte på en utekafé og nyte en milkshake.

Men det betyr ikke at sommeren trenger å bli kjedelig. Jo, jeg kommer nok til å tilbringe mye tid hjemme. Men gjett om jeg er glad for at jeg har stor terrasse! Der kan jeg nyte varmen og dulle med blomster. Det er ikke til å legge skjul på at jeg eeelsker planter, så når det ligger jord og potter strødd utover verandaen, ja, da vet man at jeg har hatt en fin dag!

 

 

Det å være ute er jo nettopp det mange av oss kommer til å gjøre denne sommeren. Jeg har i hvert fall planer om å dra på noen utflukter. Å bare sitte ved et vann og nyte tilværelsen, mens kjæresten prøver å fiske middag til oss. (Det blir sikkert grillmat fra butikken den dagen også). Og ellers skal jeg tilbringe tid med familien, som har kjørt med campingvogn fra Lofoten og nedover til meg på Østlandet. Det ble ikke noe tur på meg nordover, siden jeg må unngå fly og flyplasser, så da kom de heller til meg.

Når situasjonen er som den er og jeg må være forsiktig, så gjør jeg og mine det beste ut av det. Det samme håper jeg resten av medlemmene i FFMU gjør, og at alle får en fin sommer. Og så, når høsten nærmere seg, gleder jeg meg til å bli kreativ i FFMU-styret og finne på aktiviteter og arrangementer på andre måter enn vi ellers pleier å gjøre.

Jeg ønsker deg og dine en strålende fin sommer!

Hilsen Malin F. Pedersen, leder i FFMU

1 kommentar
  1. Det er ikke særlig greit i disse tider. En ting er å sitte hjemme men vet at du kan dra ut når som helst uten fare for deg selv. Noe annet er det når du ikke kan dra ut fordi det er en sjanse å ta. Da føler man seg som mere innestengt. Kjenner på det selv!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg